Mobiel: +31 6 86 04 36 52  Info@bb-fishholidayebro.nl BB Fishholiday Ebro Facebook B&B-Fishholiday Ebro Follow us on facebook Info@bb-fishholidayebro.nl		 |		Algemene Voorwaarden
Home Prijzen Accommodatie Gallery Contact
nederlands english

Algemene voorwaarden

Vluchten zijn niet inbegrepen, Voor goedkope vluchten raden wij u aan om te kijken op de site van Ryanair, Easyjet of Vueling. Wij raden iedereen aan om een auto te huren als u een vlucht boekt, dit kan bv. Bij anwb, sunnycars, 123carrent of AutoEurope. Uiteraard kunt u ook met eigen vervoer naar ons toe komen. Vervoer van/naar het vliegveld is niet inbegrepen, Wilt u toch gehaald en gebracht worden naar het vliegveld dan kost dat €200,00 per auto max. 4 personen en uitsluitend op vliegveld Reus.

Schade

U vist bij ons met goede kwaliteit vis materiaal wat er op dat moment verkrijgbaar is, wij behandelen onze vis spullen met zorg en respect, ons vis materiaal wordt dan ook regelmatig onderhouden en gereinigd.

Wij vragen u dan ook om zorgvuldig met het vis materiaal om te gaan, wordt er onverhoopt toch schade gemaakt aan het vis materiaal dan zullen dit aan het eind van de vis vakantie aan u doorberekenen. Dit geldt tevens voor eventuele schade aan uw accommodatie, Wij vragen dan ook een borg van €100,00 bij aankomst. Aan het eind van de vis vakantie wordt uw accommodatie gecontroleerd en bij goedkeuring krijgt u uw borg van €100,00 contant of z.s.m. per bank geretourneerd.

Betalingsvoorwaarden

Wanneer wij u de bevestiging mailen van uw reservering vragen wij u aanbetaling van 50% van de reissom te voldoen en wanneer wij de aanbetaling hebben ontvangen, ontvangt u daarvan een bevestiging. De overige 50% dient bij aankomst contant te worden voldaan. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Wij raden u aan vooraf een reis en annuleringsverzekering af te sluiten.

Aansprakelijkheid

BB-fishholiday ebro is niet aansprakelijk voor onvoorziene omstandigheden die voortvloeien uit overmacht, zoals annuleringen of vertraging van vluchten, stakingen en weersomstandigheden enz. BB-fishholiday ebro is niet aansprakelijk voor diefstal, beschadiging of verlies van bagage.

Annuleringskosten bedragen:

Als u  3 weken voor datum aankomst annuleert  krijgt u 25% van de totale kosten geretourneerd. Binnen 3 weken annuleren krijgt u niets meer geretourneerd. 50% van de storting is niet terug betaalbaar